Turisticko-náučný zraz seniorov stredného Považia 2013

09.06.2013 22:44

Keď ma srdce bolí, keď ma tieseň morí,

zájdem si ja pod večierkom do zelenej hory.

 

Hora šťastím šumí, vôňou jara dýše

a na vetve kukulienka hybkej sa kolíše.

 

Dlho pripravovaný zraz seniorov stredného Považia 29.5.2013 odobrili aj nebesá. Počasie sa na jeden deň zmilovalo , zastavilo dažde , vietor a milostivo si na nás posvietilo aj slniečko.

110 seniorov - turistov z Považskej Bystrice, Udiče, Papradna,Trenčína, Dubnice, Ilavy, Púchova a z Rožnova pod Radhoštěm zaplnili aulu v MÚ v Považskej Bystrici, kde ich privítali viceprimátor Sopčák, predsedníčka KO JDS Prokešová a predsedníčka OO JDS Hatalová.

Jaskyniar pán Kortman oboznámil prítomných s krásami nášho okolia a navrhol spoluprácu pri poznávaní pre nás neznámych jaskýň v blízkom okolí.

Traťová komisárka Lapuníková dala pokyny na trasu: Považské Podhradie, Považský hrad, Klape-Cigánka , Udiča a akcia sa úspešne rozbehla. 

Po absolvovaní túry privítal turistov - seniorov ešte na trati predseda ZO JDS Udiča Ješík. V Udiči v kultúrnom dome čakalo privítanie chlebom a soľou.

Príhovor starostu obce pána Slámku, predsedu ZO JDS Ješíka . Zhodnotenie akcie predsedníčkou OO JDS Hatalovou, ktorá poďakovala za pomoc organizačnému výboru : Jakubíkovej, Škulavíkovej, Lapúnikovej, Rosinovej, Škulcovej, Kozákovi, Markovičovi, Kleinovej a ZO JDS Udiča

Výchválený obed a dobrá zábava pri hudbe DJ Markoviča urobili bodku za výbornou akciou OO JDS v Považskej Bystrici. Nielen športová kondícia, ale aj stretnutie so seniormi iných ZO a propagácia nášho regiónu bola cieľom nášho zrazu, ktorý splnil všetky očakávania.

 

 

© 2013 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode